Johan en Kathys "Vendégház-Majsa-Room"        
Vakantie Appartement in het centrum van Kiskunmajsa

Jonathermal

 

Op 1 km afstand van de camping ligt het Thermal- en belevenisbad Jonathermal. 

De grote toeristische trekpleister van Kiskunmajsa is het in 1984 geopende thermaal- en belevenisbad Jonathermal. Het Platrium-waterstof-karbonaat houdende water komt vanuit de grond met een temperatuur van 72 °C. Het is uitstekend als nabehandeling bij botbreuken, bij verschillende gynaecologische problemen, bij chronische bewegingsziektes. Maar natuurlijk ook om gewoon heerlijk in te genieten en tot rust te komen. In de hal zijn baden met thermalwater van 35 °C en 38 °C, een 25 m zwembad, sauna en koud bad, en solarium.

 


 

In mei 2001 is een gedeeltelijk overdekt bad van 400 m2 geopend. Hier zijn o.a.aanwezig brede glijbaan, watergrot, massagebedden, wildwaterbaan, waterpaddestoel. Vrijdag en zaterdag's avonds ook geopen

 


 

Geheel in de open lucht is een thermalbad, kinderbad, natuur zwemvijver en een waterglijbaanpark met vier glijbanen te vinden groot en klein. Sinds augustus 2005 is ook een golfslagbad geopend.

  

Op het terrein van het zwembad zijn verschillende recreatieve mogelijkheden: volleybal, badminton, minigolf, reuzenschaak,basketbal en een grote speeltuin soüveniers kramen.

Kuurmogelijkheden
Fysiotherapie: middenfrequentie elektrotherapie, kleinfrequentie elektrotherapie, gecombineerde geluidstherapie, vacuümtherapie.
* Badbehandelingen in gecombineerde kuip: kuurbad, hoogdrukmassage onder water, bubbelbad met massage.
*Behandeling in koolzuurhoudend bad
* Kuurmassage: geheel of plaatselijk.
* Rustkamer: op de bovenverdieping van het gebouw is een 16 bedden tellende zaal ingericht om uit te rusten na de behandelingen.

De behandelingen moeten altijd apart afgerekend worden.

INDICATIES:
 artrose, chronische bewegingsziektes, reuma, postoperatieve toestanden (botten, spieren, gewrichten),

gynaecologische problemen, steriliteit, verlamming.

CONTRA-INIDICATIE:
 hartproblemen, hoge bloeddruk, koorts, tuberculose, kwaadaardige gezwel, schildklier problemen. ischias problemen 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info