Johan en Kathys "Vendégház-Majsa-Room"        
Vakantie Appartement in het centrum van Kiskunmajsa

Lemondás / Disclamer


Lemondás
A weboldal tulajdonosa Johan & Kathy Verbroekken - Kiskunmajsa

Vendégház-Majsa szoba
Johan & Kathy Verbroekken
6120 Kiskunmajsa / Magyarország (Magyarország) Fő utca 47
Tel: 0036 - 77483257 / Handy: 0036 - 203143802
Ha Magyarországon vagy, 0036 helyett 06-ot választasz
E-Mail: johan1em@t-online.hu
Web: vendégház-majsa-room.com

A weboldal elérésével és használatával Ön kifejezetten egyetért a következő általános feltételekkel.

A vendégház-majsa-room.com felelőssége

Ezen az oldalon megtalálja a vendégház-majsa-room.com felelősségét, ahogy azt Johan & Kathy Verbroekken állította. Ebben a felelősségvállalási nyilatkozatban megemlítjük, hogy melyik foglalást kínáljuk Önnek a honlapunkon található információk.

Szellemi tulajdon

Az információk felhasználása ezen a webhelyen ingyenes, mindaddig, amíg nem másolja, terjeszti vagy más módon használja fel, illetve nem használja fel ezeket az információkat. Az oldalon található információkat csak a kötelező jogszabályok szerint lehet újra felhasználni.

A Johan & Kathy Verbroekken kifejezett írásbeli engedélye nélkül tilos újrafelhasználni a weboldalon található szövegeket, képanyagokat vagy más anyagokat. A szellemi tulajdon Johan & Kathy Verbroekkenhez tartozik.

Nincs garancia a pontosságra

Adott esetben:

A honlapunkon található árakért a valóság és a tervezett árak legpontosabb ábrázolására törekszünk. Az olyan hibák, amelyek felmerülnek, és amelyek programozási vagy gépelési hibákként felismerhetők, soha nem jelentenek okot arra, hogy szerződést vagy megállapodást kössenek Johan & Kathy Verbroekkenrel.

Johan & Kathy Verbroekken egy olyan weboldalra törekszik, amely a lehető legaktuálisabb. Ha ezen erőfeszítések ellenére a weboldal információi vagy tartalma hiányos és / vagy helytelen, akkor nem vállalunk felelősséget.

Az ezen oldalon található információk és / vagy termékek a garancia és / vagy a helyesbítés hiányában semmilyen formában nem állnak rendelkezésre. Fenntartjuk a jogot az anyagok előzetes figyelmeztetés nélkül történő módosítására, eltávolítására vagy újratelepítésére. Johan & Kathy Verbroekken nem vállal felelősséget olyan weboldalakon található információkért, amelyekre hiperhivatkozásokon keresztül hivatkozunk.

módosítások

Ha ez a felelősség kizárása megváltozik, megtalálja a vendégház-majsa-room.com felelősségre vonásának legfrissebb verzióját ezen az oldalon.

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info